Extra Kanalen

Extra kanalen bij je alles in 1 pakket afsluiten doe je heel gemakkelijk, en al helemaal als je naar een andere provider gaat om een nieuw alles in 1 pakket af te sluiten. Dat is simpelweg kiezen en afsluiten.

Extra KanalenLet wel, doorgaans zitten er ongeveer 27 vaste kanalen in het standaard alles in 1 pakket. Soms een paar meer, soms een paar minder, afhankelijk van de aanbieder. Dat zijn bijvoorbeeld de Nederlandse kanalen, soms eigen kanalen zoals bij Ziggo, Ziggo Sport, en vaak een aantal thema-kanalen en buitenlandse zenders.

Voor veel mensen is dat meestal genoeg, maar het kan natuurlijk zijn dat je graag extra kanalen wilt. En dan is er bij de meeste providers enorm veel keuze. Of je de extra kanalen nu per kanaal kunt kiezen, of per themagroep, zoals bijvoorbeeld sport of film.

Natuurlijk heb je al een voordeel omdat je een alles in 1 pakket af gaat sluiten, of misschien al hebt. Daardoor bespaar je toch wel vrij veel. Extra kanalen kosten natuurlijk extra geld, maar die kanalen zijn nu ook weer niet duur, of kosten per maand veel geld. Vaak kan je de extra kanalen gewoon heel goedkoop noemen. Zeker in vergelijk tot een los abonnement om TV te kunnen kijken.

Extra kanalen bij een alles in 1 pakket

Overigens kan je bij veel providers ook nog eens extra kanalen verkrijgen die in HD worden uitgezonden, en in sommige gevallen zelf 3D kanalen. Daar worden vaak bepaalde nieuwere films uitgezonden in het moderne 3D. Vooral als je daarnaast nog een filmpakket afneemt is dit een leuke optie, omdat je dan ook vrij nieuwe films in 3D kunt bekijken.

Sport voetbalDaarbij hadden we het al over een filmpakket, waar vaak films worden uitgezonden die net uit de bisocoop zijn. Een pakket waarmee je dus vrijwel alle nieuwe films kunt bekijken, zonder dat je daarvoor naar de bisocoop hoeft, en ook niet hoeft te wachten totdat dergelijke films op de normale televisiekanalen worden uitgezonden.

Een ander populair pakket is natuurlijk het sportpakket, waarbij je een aantal sportzenders in je huiskamer kunt krijgen. Ben je echt een sportfanaat, of liever gezegd een voetbalfan, dan neem je natuurlijk een extra abonnement op Fox, tenzij dat natuurlijk al in je sportpakket zit. Hiermee zie je nagenoeg alles op voetbalgebied.

Zo is er bij de meeste aanbieders van alles in 1 pakketten, en van digitale televisie, een keur aan speciale extra televisiekanalen te krijgen, waarmee alle gezinsleden een extraatje krijgen, dat helemaal op jullie wensen toegespitst kan worden.

Vergelijk dan ook snel alle aanbiedingen voor een alles in 1 pakket, en bekijke meteen welke extra kanalen er allemaal mogelijk zijn.